Televizioni T7

TVkeep > Europe > Kosovo > live
Televizioni T7 LOGO

Televizioni T7 (shkurt T7, apo Televizioni 7) është një stacion televiziv në Kosovë, pjesë e grupit MediaWorks, me pronarët Berat Buzhala dhe Leonard Kerquki. T7 u themelua më 16 mars 2018 nga Berat Buzhala, që të shërbejë si motër e mediumit online, Gazetës Express.

Similar TV

  • Kohavision (KTV) Kohavision (KTV) Kohavision (KTV) is a Kosovar free-to-air television channel part of KOHA group, that was l
  • Klan Kosova Klan Kosova Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. It offers two television stations
  • RTV21 RTV21 RTV21 (an acronym for Radio Televizioni 21; English: Radio and Television 21) is a media co
  • RTK 4 RTK 4 RTK 4 (English: Radio Television of Kosovo 4, Albanian: Radio Televizioni i Kosovs 4) is th
  • Klan Kosova Klan Kosova Klan Kosova is a Kosovar free-to-air television network. It offers two television stations
  • RTV21 RTV21 RTV21 (an acronym for Radio Televizioni 21; English: Radio and Television 21) is a media co